G GECESEFA Çiçeği burnunda 16 Ocak 2019 #1 16 Ocak 2019 #1 Abi telefonun bildirimleri siyah oldu ne yapabilirim
DRTOLGA Teknoloji Profesyoneli Yönetici 16 Ocak 2019 #2 16 Ocak 2019 #2 GECESEFA' Alıntı: Abi telefonun bildirimleri siyah oldu ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Gece modunu kapatabilir ve bilmediğiniz şeyleri kurcalamayabilirsiniz
GECESEFA' Alıntı: Abi telefonun bildirimleri siyah oldu ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Gece modunu kapatabilir ve bilmediğiniz şeyleri kurcalamayabilirsiniz
O oguzglr Merhaba, dünya! 17 Ocak 2019 #3 17 Ocak 2019 #3 DRTOLGA' Alıntı: Gece modunu kapatabilir ve bilmediğiniz şeyleri kurcalamayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Hocam globalde gece modu varmıydı ?
DRTOLGA' Alıntı: Gece modunu kapatabilir ve bilmediğiniz şeyleri kurcalamayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Hocam globalde gece modu varmıydı ?
DRTOLGA Teknoloji Profesyoneli Yönetici 17 Ocak 2019 #4 17 Ocak 2019 #4 oguzglr' Alıntı: Hocam globalde gece modu varmıydı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır yok hocam apk olarak yüklenebiliyor ama apk olarak yüklemiş olabilirler veya çin romu kullanıyor olabilirler
oguzglr' Alıntı: Hocam globalde gece modu varmıydı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır yok hocam apk olarak yüklenebiliyor ama apk olarak yüklemiş olabilirler veya çin romu kullanıyor olabilirler
T TUĞRA** Çiçeği burnunda 22 Ocak 2019 #5 22 Ocak 2019 #5 GECESEFA' Alıntı: Abi telefonun bildirimleri siyah oldu ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Ben de bu sorunla karşılaştım, nasıl düzelttiniz acaba?
GECESEFA' Alıntı: Abi telefonun bildirimleri siyah oldu ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Ben de bu sorunla karşılaştım, nasıl düzelttiniz acaba?
DRTOLGA Teknoloji Profesyoneli Yönetici 22 Ocak 2019 #6 22 Ocak 2019 #6 TUĞRA**' Alıntı: Ben de bu sorunla karşılaştım, nasıl düzelttiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... yukarıda cevabı verdim hocam
TUĞRA**' Alıntı: Ben de bu sorunla karşılaştım, nasıl düzelttiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... yukarıda cevabı verdim hocam